More

  Список на земји во кои живеат луѓето кои се најзадоволни од својот сексуален живот

  spot_img

  На Твитер профилот на World of Statistics е објавена интересна листа во врска со сексуалното задоволство ширум светот.

  Иако можеби мислите дека Франција има највисоко ниво на сексуално задоволство меѓу населението бидејќи Французите важат за големи љубовници, оваа земја ја нема на листата.

  Погледнете ја листата на земји во кои живеат луѓето кои се најзадоволни од својот сексуален живот:

  1. Швајцарија

  2. Шпанија

  3. Италија

  4. Бразил

  5. Грција

  6. Холандија

  7. Мексико

  8. Индија

  9. Австралија

  10. Нигерија

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img