More

    TAG

    Откриен е ген кој е важен за долг живот

    Откриен е ген кој е важен за долг живот

    Ретка варијанта на ген е забележана кај луѓе кои доживеале 100 или повеќе години, а кој ги успорува основните процеси на стареење, велат авторите...

    Latest news