More

  Пратеникот и лидер на ПЦЕР Самка Ибраимовски вели дека ја има формулата за вработување и дека ќе ја достави до новиот премиер

  spot_img

  Пратеникот и лидер на ПЦЕР Самка Ибраимовски вели дека ја има формулата за вработување и дека ќе ја достави до новиот премиер.

  Инаку, Самка Ибраимовски на својот профил на Фејсбук редовно објавува мудрости и откритија за животот. Еве мал избор:

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img