More

  Главниот град Скопје во мрак, од ЕВН не даваат никаков одговор?!

  spot_img

  Скопје во мрак,десетина скопски општини останаа без струја!Аеродром ,Кисела Вода, карпош,Мичурин,Автокоманда и други места граѓаните немаат електрична енергира.Во текот на денот на повеќе наврати имаше падови на лектричниот напон.

  ЕВН нема одговор за настанатата состојба која го парализира главниот град.Во овие моменти и општина Центар беше без електричен напон, но состојбата се нормализира

   

   

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img