More

    TAG

    исклучен напон

    Главниот град Скопје во мрак, од ЕВН не даваат никаков одговор?!

    Скопје во мрак,десетина скопски општини останаа без струја!Аеродром ,Кисела Вода, карпош,Мичурин,Автокоманда и други места граѓаните немаат електрична енергира.Во текот на денот на повеќе наврати...

    Latest news