More

  TAG

  клима

  Колку гориво троши клима уредот во вашиот автомобил?

  Високите температури се тука, и иако порано беше сосема нормално да се вози автомобил без клима, денес не можеме да замислиме патување или екскурзија...

  Медитеранот е во опасност. Јужна Европа ќе има клима слична на онаа во северна Африка

  Унијата за Медитеранот (UfM), институција која обединува 27 земји на ЕУ и уште 16 од брегот на Средоземното Море, предупредува дека нивото на морето...

  Трикови како да ја користите климата во автомобилот за најбрзо ладење и на што да внимавате

  За време на топлите, испарливи денови климата во автомобилот е спас, но треба да бидете внимателни. Една работа на која е важно да се...

  Latest news