More

  (Фото) Охридски Комуналец од раните утриснки часови го расчистува снегот од јавните површини.

  spot_img
  Акцијата за расчистување на снегот продолжува и рано утринава.
   Оперативните служби од синоќа на терен го расчистуваат снегот од јавните површини.
   Се интервенира со абразивни средства, се посипува сол и ризла.
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img