More

  TAG

  охридски комуналец

  (Галерија)Полни раце работа за Охридски Комуналец

  По вчерашните нестабилни временски услови, полни раце работа за оперативните служби.Од градското пристаниште, кејот и Сараиште се подигнати големи количини отпад кој големите бранови...

  ЈП „ОХРИДСКИ КОМУНАЛЕЦ“ ГИ ИНТЕЗИВИРА АКТИВНОСТИТЕ ЗА ОДРЖУВАЊЕ НА ЈАВНАТА ЧИСТОТА

  Поради зголемениот број на туристи и гости кои го посетуваат охридското крајбрежје ЈП „Охридски Kомуналец“ ги интензивира активностите за одржување на јавната чистота. Ангажирани...

  Се интервенира на повеќе локации каде се мапирани диви депонии

  Нашите екипи интервенираат на повеќе локации за подигнување на јавната чистота. Опфатени се локации како во централното градско подрачје, така и во руралните средини...

  (Фото) Охридски Комуналец од раните утриснки часови го расчистува снегот од јавните површини.

  Акцијата за расчистување на снегот продолжува и рано утринава.  Оперативните служби од синоќа на терен го расчистуваат снегот од јавните површини.  Се интервенира со абразивни средства,...

  Latest news