More

    TAG

    расчистување

    (Фото) Охридски Комуналец од раните утриснки часови го расчистува снегот од јавните површини.

    Акцијата за расчистување на снегот продолжува и рано утринава.  Оперативните служби од синоќа на терен го расчистуваат снегот од јавните површини.  Се интервенира со абразивни средства,...

    Latest news