More

  ВИДЕО Русите ги напаѓаат Украинците со дожд од термит кој топи човечко месо и бетон

  spot_img

  На Твитер се објавени видеа од Украина на кои се гледа како оружјето го топи човечкото месо и голта метал и бетон, таканаречениот термитски дожд. Русија во неколку наврати го употреби споменатото оружје.

  Термитот, кој е мешавина од метален прав и метален оксид, се користи за правење запаливи бомби и изгореници на температури повисоки од 2400°C, а доколку дојде во контакт со човечко месо може да го стопи до коска.

   

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img