More

    TAG

    термитски дожд

    ВИДЕО Русите ги напаѓаат Украинците со дожд од термит кој топи човечко месо и бетон

    На Твитер се објавени видеа од Украина на кои се гледа како оружјето го топи човечкото месо и голта метал и бетон, таканаречениот термитски...

    Latest news