More

  Тешка сообраќајна незгода пред влада во кое учествувало и возило на министерот Бесими

  - Advertisement -

  Сообраќајна незгода во која учествувале три возила се случила вечерва пред валдата на РСМ.Едно од возилата според очевидците било на владата на РСМ,а неофицијлано тоа било возилото на министерот Фатмир Бесими.На место на настанот има и екипа на Брза помош,а неофицијлано има и повредени лица!!!

   

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img