More

  Погледнете што ѝ се случи на Брнабиќ додека зборуваше за фобиите

  spot_img

  Бизарна ситуација се случи за време на емисијата „Ami G Show“, во кое гостуваше српската премиерка Ана Брнабиќ.

  – Дали имате фобија и кој е вашиот најголем страв? ја прашала водителот премиерката, а таа одговорила дека се плаши од бубачки, а особено од оние смрдливи мартини.

  – Од бубачки, смрдливите бубачки особено… Имам фобија од смрдливи бубачки и бубашваби и сите тие опнокрилаци, ако се викаат така – рече премиерката на Србија додека по нејзиното сако се движеше токму една смрдлива бубачка, но таа не ја примети.

  Ситуацијата можете да ја видите од видеото 4 минута и 55 секунди.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img