More

  Пецаков – Повеќе од 10 000 посетители беа дел од овогодинешното издание, а тоа е показател дека овој фестивал се движи во правилна насока

  spot_img
  Сѐ уште ги сумираме впечатоците од второто издание на “Ohrid Wine fest”.
  Одлична атмосфера, одлични сценски настапи и одлични вина. Повеќе од 10 000 посетители беа дел од овогодинешното издание, а тоа е показател дека овој фестивал се движи во правилна насока.
  Се гледаме догодина на третото издание на “Ohrid Wine Fest” .

  1

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img