More

  Пејачката со нејзината реакција покажа дека е голем човек

  spot_img

  Александра Пријовиќ синоќа пееше во салата „Борик“ во Бања Лука, но за време на концертот се случи непријатна ситуација.

  На девојката која беше во првиот ред пред бината и се слоши, а бидејќи беше на само неколку метри од пејачката, неизбежно беше таа да ја забележи и јасно да види што се случува.

  Александра постапи како голем професионалец и човек. Таа зеде шише со вода и го префрли од скалите на бината на луѓето околу девојката.

  Веднаш го запре концертот и им посочи на музичарите да престанат да свират.

  Како изгледаше тоа, погледнете во видеото во продолжение:

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img