More

  Ин Меморијам:Почина Др.Колчо Грозданов Специјалист- уролог

  spot_img

  Со неизмерна тага се простуваме од нашиот Др. Колчо Грозданов.

  Специјалист- уролог, кој што долги години беше наш верен колега, искрен пријател и ГОЛЕМ ЧОВЕК пред сѐ.

  Патувај во Царството Небеско и нека тѝ е Вечен споменот.

  Искрено сочувство од колегите од Уролошкото одделение и од сите вработени во ЈЗУ Општа Болница Охрид.

  Инфо: Погребот ќе биде во недела во 11 часот на градските гробишта Охрид.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img