More

    TAG

    уролог

    Ин Меморијам:Почина Др.Колчо Грозданов Специјалист- уролог

    Со неизмерна тага се простуваме од нашиот Др. Колчо Грозданов. Специјалист- уролог, кој што долги години беше наш верен колега, искрен пријател и ГОЛЕМ ЧОВЕК...

    Latest news