More

  TAG

  болница охрид

  Нов тип на вирус ,поопасен од ковид ја зафати охридската болница ,се бара министерот Беким Сали!!!(факсимил)

  Цели 3 години бројни граѓани на Охрид и регионот поради кови кризата трпеливо чекаа хируршки оператовни зафати во ЈЗУ Општа Болница -Охрид.Додека косеше короната...

  (Видео) Страотна Хорор слика во охридската болница, фекалии се изливаат врз главите на пациентите?!!!

  Додека ново поставениот Вд директор на Охридската болница Асен Шајн не излегува од својот кабинет , плашејќи се некој дан му ја грабне фотељата,во...

  Ин Меморијам:Почина Др.Колчо Грозданов Специјалист- уролог

  Со неизмерна тага се простуваме од нашиот Др. Колчо Грозданов. Специјалист- уролог, кој што долги години беше наш верен колега, искрен пријател и ГОЛЕМ ЧОВЕК...

  Latest news