More

  Брендот за коректор Essence е повлечен од продажба поради микробиолошки неправилности

  spot_img

  Drugstore Muller го повлече од продажба коректорот од брендот Essence поради микробиолошки неправилности. Компанијата ги поканува клиентите да го вратат производот во која било аптека на Mueller, каде што ќе им бидат вратени парите.

  Компанијата Mueller Drogerija го повлече производот Essence Camouflage + Matt Concealer concealer 50 (5 ml) од германскиот производител Cosnova поради микробиолошки неправилности.

  Серискиот број на производот е 0DBCB + 0DBCA, EAN кодот е 4059729218094. Производот е достапен во продажба од 20 август 2019 година.

  Компанијата ги поканува клиентите да го вратат производот во која било аптека на Mueller, каде што ќе им бидат вратени парите. Во случај на дополнителни прашања, клиентите можат да контактираат и со персоналот во експозитурите, но да ги контактираат на е-маил адресата info@mueller.si или на телефонскиот број 01 51 39 300, со пораки од компанијата.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img