More

    TAG

    Брендот за коректор Essence е повлечен од продажба поради микробиолошки неправилности

    Брендот за коректор Essence е повлечен од продажба поради микробиолошки неправилности

    Drugstore Muller го повлече од продажба коректорот од брендот Essence поради микробиолошки неправилности. Компанијата ги поканува клиентите да го вратат производот во која било...

    Latest news