More

  Ако постојано брзате, сакате да ослабнете или имате дијабетес!

  spot_img

  Една од традиционалните намирници во нашето поднебје е секако качамакот, пченкарно брашно кое многу лесно и брзо се подготвува со вода и сол. Иако обично го јадеме како прилог, приготвен на стандарден начин, со него можеме да правиме разни и необични рецепти.

  Качамакот го вбројуваме во минимално обработена храна бидејќи од изворниот изглед на пченката поминала само процес на ситнење. Сепак, не содржи други адитиви и во листата на состојки ќе најдете само една состојка.

  Прочитајте повеќе на порталот „Арт кујна“.

  Фото: Unsplash

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img