More

  Вработените во повеќе германски супермаркети во Берлин и во Бранденбург, Германија, откриле повеќе од 100 килограми кокаин во пакетите со банани

  spot_img

  Вработените во повеќе германски супермаркети во Берлин и во Бранденбург, Германија, откриле повеќе од 100 килограми кокаин во пакетите со банани.

  Полицијата почна истрага и се вршат проверки во маркетите бидејќи не е познато колку дрога има во пакетите со банани, како и во колку продавници се дистрибуирани такви пратки.

  Во Бранденбург во најмалку 4 продавници се пронајдени од 20 до 100 килограми кокаин скриен во пакетите со банани.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img