More

    TAG

    Германците откриле повеќе од 100 килограми кокаин во пакети со овошје

    Вработените во повеќе германски супермаркети во Берлин и во Бранденбург, Германија, откриле повеќе од 100 килограми кокаин во пакетите со банани

    Вработените во повеќе германски супермаркети во Берлин и во Бранденбург, Германија, откриле повеќе од 100 килограми кокаин во пакетите со банани. Полицијата почна истрага и...

    Latest news