More

  Во светот на успешните – Македонката Каја Каја ,една од најбараните топ модели на светските модни писти…

  spot_img

  Вистинска дама која плени со својот сексипил и убавина,светска ,а сепак наша, македонка. Ева позната на социјалните мрежо  Каја Каја  е родена во Кичево, но својот животен пат го продолжува во Швајцарија ,која патем е една од најубавите и најбогатите земји во Европа.Од неодамна македонскиот топ модел Каја Каја  ја започна својата кариера на топ модел,за светски позната спортски бренд „Пума“. Слушнавме дека многу модни агенции ја бараат да биде нивни модел, многу естрадни уметници ја посакуваат во нивните спотови, поради нејзината убавина и харизма која ја краси.Едноставно каде и да се појави Каја Каја плени со воздишки, едноставно сите со восхит и пијатет ја следат нејзината убавина,а фактот дека социјалните мрежи горат од нејзините објави на преубави фотографии, доволно говорат за успехот на Каја Каја . Во продолжение ви приложуваме дел од нив:

  https://www.facebook.com/profile.php?id=100091903291649
  https://www.instagram.com/kaja_kaja1401/?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA%3D%3D&fbclid=IwAR246AyGk6S0wMUKg1JVng_GgRumy0q78rIWXbsxfzXlk0Es7zccEmm9OlU
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img