More

  Во Јоханесбург падна снег по 11 години

  spot_img

  Во Јоханесбург, најголемиот град во Јужноафриканската Република, падна снег за прв пат од 2012 година.Некои делови од јужната хемисфера побелеа минатиот викенд, особено во провинцијата Источен Кејп.

  Од понеделник наутро улиците на Јоханесбург се покриени со снег.Јужноафриканската метеоролошка служба (SAWS) во соопштение наведува дека неповолните временски услови ќе траат во текот на целата недела.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img