More

  TAG

  Јужноафриканската Република

  Во Јоханесбург падна снег по 11 години

  Во Јоханесбург, најголемиот град во Јужноафриканската Република, падна снег за прв пат од 2012 година.Некои делови од јужната хемисфера побелеа минатиот викенд, особено во...

  Во Јужноафриканската Република „евтино е да се нарача убиство на сопругот“

  Да се ​​ослободиме од неподносливиот сопруг во Јужна Африка е релативно евтино, но политичките убиства се поскапи.Ангажирањето на платен убиец чини, според криминалните истраги,...

  Latest news