More

  TAG

  венко Филипче

  Венко Филипче:За прв пат во историјата на неврохирургијата во нашата држава, направивме awake brain surgery

  За прв пат во историјата на неврохирургијата во нашата држава, направивме awake brain surgery. Операцијата ја изведовме кај млада пациентка која имаше тумор блиску до...

  На клиниката за неврохирургија извршен исклучително сериозен хируршки зафат кај шестмесечно бебе

  „Денеска со мојот тим на Клиниката за неврохирургија имавме исклучително сериозен хируршки зафат кај шестмесечно бебе. Нашиот мал пациент имаше вродена аномалија на черепот, неговата...

  Венко Филипче – На Клиниката за неврохирургија,денеска извршена интервенција кај пациент со церебрална анеуризма

  На Клиниката за неврохирургија,денеска извршивме интервенција кај пациент со церебрална анеуризма. Ова здравствено нарушување може да доведе до многу тешка клиничка слика кај пациентот....

  Манолева, Мајнова, Игор Бимбил гробари на охридското здравство-Дел 1-ви

  Партиски неподобен доктор Горан Балев кој сред пандемија две години ја менаџираше охридската општа болница,од една страна, од друга страна попотреба партиски подобен доктор...

  Latest news