More

    TAG

    Кокаин

    Загреб е на четвртото место во Европа во однос на дневната потрошувачка на марихуана, на 11-тото место според потрошувачката на кокаин

    Загреб е четврти град во Европа по дневна потрошувачка на канабис, 11 по потрошувачка на кокаин, 12 по потрошувачка на амфетамин и 14 по...

    Latest news