More

    TAG

    финска

    Финска лансираше нуклеарна централа,берзата за електрилна енергија ќе олабави!!

    Финскиот нуклеарен реактор Олкилуото 3 започна пробно производство во саботата по долго одложување, соопшти операторот ТВО, и се очекува да ја намали потребата на...

    Latest news