More

    TAG

    Доколку не помине предлог одлуката за надминување на проблемот со 15-те семејства на загинати бранители и воени инвалиди

    Доколку не помине предлог одлуката за надминување на проблемот со 15-те семејства на загинати бранители и воени инвалиди, Достоинство ќе ја напушти владината коалиција

    Доколку не помине предлог одлуката за надминување на проблемот со 15-те семејства на загинати бранители и воени инвалиди, Достоинство ќе ја напушти владината коалиција,...

    Latest news