More

  Психолог тврди: Тоа е покажување на сексуална моќ

  spot_img

  Американскиот рапер Канје Вест на својата сопруга Бјанка Ценсора и купил бесен автомобил, сребрено Porsche 992 Carrera, а психологот Џо Хемингс, тврди дека автомобилот ја означува контролата што Канје ја има врз Бјанка.

  Хемингс вели дека Канје го избрал автомобилот како статусен симбол и дека има контрола врз тоа кој модел на автомобил ќе го добие Бјанка и каква боја ќе има, пишува The Sun.
  – Канје го избра автомобилот и бојата пред Бјанка, исто како што ја избира целата облека на сопругата. Порше се многу секси автомобили. Тие се од висока класа и брзи. Ова беше за негово задоволство и моќен статусен симбол за Канје. Но, кога ја купил за Бјанка, ја покажувал својата сексуална моќ. Канје веројатно ја избрал сребрената боја за да се увери дека Бјанка нема се истакнува премногу без него. Неутрална боја на Порше како сребрена или сива е суптилен приказ на моќ – појаснува Хемингс.


  Психологот вели и дека автомобилот бил еден од првите големи подароци што Канје и ги дал на Бјанка, а со него на јавноста и го покажал нивното богатство и успех.

  Бјанка го возела својот нов автомобил само неколку пати. Всушност, таа последен пат била видена како го вози своето Порше на 1-ви мај во Лос Анџелес кога било влечено од камион-шлепер. Папараци ја снимиле како седи во автомобил додека чека шлепер.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img