More

  По обработени 40% од гласовите за парламентарните избори, ВМРО-ДПМНЕ се наоѓа осамена на врвот со освоени 153.000 гласови, а на второто и на третото место се наоѓаат коалицијата Европски фронт со освоени 67.959 гласови и Коалицијата Вреди со освоени 57.648 гласови

  spot_img

  По обработени 40% од гласовите за парламентарните избори, ВМРО-ДПМНЕ се наоѓа осамена на врвот со освоени 153.000 гласови, а на второто и на третото место се наоѓаат коалицијата Европски фронт со освоени 67.959 гласови и Коалицијата Вреди со освоени 57.648 гласови.

  Интересно е тоа што партијата СДСМ во моментов се наоѓа на четвртото место со освоени 51.000 гласови, а веднаш зад неа се Левица и ЗНАМ.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img