More

    TAG

    а на второто и на третото место се наоѓаат коалицијата Европски фронт со освоени 67.959 гласови и Коалицијата Вреди со освоени 57.648 гласови

    По обработени 40% од гласовите за парламентарните избори, ВМРО-ДПМНЕ се наоѓа осамена на врвот со освоени 153.000 гласови, а на второто и на третото...

    По обработени 40% од гласовите за парламентарните избори, ВМРО-ДПМНЕ се наоѓа осамена на врвот со освоени 153.000 гласови, а на второто и на третото...

    Latest news