More

    TAG

    ВМРО-ДПМНЕ се наоѓа осамена на врвот со освоени 153.000 гласови

    По обработени 40% од гласовите за парламентарните избори, ВМРО-ДПМНЕ се наоѓа осамена на врвот со освоени 153.000 гласови, а на второто и на третото...

    По обработени 40% од гласовите за парламентарните избори, ВМРО-ДПМНЕ се наоѓа осамена на врвот со освоени 153.000 гласови, а на второто и на третото...

    Latest news