More

  МВР: Доколку граѓаните не успеат да го запазат рокот за нови документи казни нема да има

  spot_img

  Рокот за промена на парните исправи е 12-ти февруари но доколку граѓаните не успеат да го запазат казни нема да има но нема да можат да излезат надвор од државата.

  До сега најголем број од државјаните на Република Македонија ја завршиле својата обврска и добиле лични документи со новото уставно име информираат од МВР.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img