More

  Краток видео запис од реконструкцијата на улица во село Волино 15.11.2023 година

  spot_img

  Во прилог краток видео запис од реконструкцијата на улица во село Волино во должина од 1300 метри, 15.11.2023 година

   

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img