More

    TAG

    Краток видео запис од реконструкцијата на улица во село Волино

    Краток видео запис од реконструкцијата на улица во село Волино 15.11.2023 година

    Во прилог краток видео запис од реконструкцијата на улица во село Волино во должина од 1300 метри, 15.11.2023 година  

    Latest news