More

  Корисен трик: Еве како брзо да си ги поправите пораснатите нокти кога имате траен маникир

  spot_img

  Доколку практикувате да си правите траен маникир на ноктите, овој трик со сигурност ќе ви користи во одреден момент.

  Креативни блогерки на Instagram откриваат како на едноставен начин си ги поправаат пораснатите нокти кога немаат време за маникир или додека чекаат да дојде следниот третман.

  Сè што е потребно е лак со светки.

  Поправка на маникир

  Погледнете видеа:

  Поправка на маникирПоправка на маникирПоправка на маникирПоправка на маникирПоправка на маникирПоправка на маникирПоправка на маникир

  http://www.femina.mk/

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img