More

  И,тоа се случува ,Пратениците во македонското Собрание од СДСМ Охрид се поклониле пред ТОРИОТ Хомер!!!

  spot_img

  И тоа се случи во Охрид !Главниот пиар на СДСМ Охрид обзнани:„Пратениците во македонското Собрание од СДСМ Охрид се поклонија пред ториот Хомер“! Се поставува отворено прашањето,кој е тој ТОРИОТ Хомер,пред кој се поклониле пратениците?!

  вакви нешта се честа појава во охридскиот пиар тим на СДСМ,ќе му дадете текст, ќе погрешат слика, а доста често и наслов,секако кога се работи за Вториот Хомер!!

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img