More

  Глутница кучиња влева страв во Радишани

  spot_img

  Најмалку три жени и едно девејче биле гризнати од кучиња скитници во скопската населба Радишани, се пожалија жители од населбата во редакцијата на Плусинфо.

  Тие сведочат дека кучињата се агресивни, дека најчесто се движат во група по неколку и претставуваат страв и трепет за жителите во секое доба од денот.

  – Се јавивме во Лајка, во МВР, но нема никаква реакција. Не знаеме веќе кому да се обратиме. Еве ги сега седат пред мојата куќа и страв ми е да излезам надвор, а камоли децата да ги пуштам – се пожали Александар од Радишани.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img