More

  Делфините направија вистинско шоу во близина на Риека

  spot_img

  Иако изгледа како сцена во воден парк каде се тренираат делфини, видеото покажува разиграни делфини без претходен тренинг.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img