Број на текстови објавени денес: 64

Македонија

Македонија

Богоевски: Вредностите се над функцијата – Друштво, Ви благодарам на честа, две години да ви служам вам и на нашата држава

saso user
Пратеникот Павле Богоевски, откако денеска на Комисијата за деловнички и мандантно-имунитетни прашања, со која претседава