More

  За да бидеш крадец, прво треба да те бидува за крадење

  spot_img

  За да бидеш крадец, прво треба да те бидува за крадење. Ова очигледно никој досега не му го кажал на 27-годишното момче од Полска, кое се „прослави“ на социјалните мрежи откако сопственикот на продавницата којашто сакаше да ја ограби објави снимка од неуспешниот обид за кражба на 5 шишиња виски.

  Неталентираниот крадец влегол во продавницата во центарот на полскиот град Пабианице, па сакајќи да украде 5 шишиња со виски, тој се лизна и искрши дури 4.

  Погледнете го видеото:

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img