More

  Дали треба да имате целосна доверба во вашите миленичиња?

  spot_img

  Корисник на Тик-Ток неодамна сподели видео од игра помеѓу момчето Портер и германскиот овчар Ото.

  Нивната преслатка игра ја снимила мајката на Портер, Бела, а од објавувањето, видеото е прегледано повеќе од 19 милиони пати на популарната платформа.

  Во првиот дел од видеото, Портер и Ото си играат на земја, кучето изгледа како повремено нежно и разиграно да го грицка.

  Бидејќи момчето се смее, неговата мајка не реагира и не го оддалечува кучето, што за некои корисници на Тик-Ток е аларм за узбуна.

  Тие ја советуваат Бела да не го прави тоа повеќе и да ја прекине ваквата игра.

  Повеќе за ова, како и видеото, можете да најдете ТУКА.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img