More

  ВО ТЕК Е САНАЦИЈА НА ОПОЖАРЕНИОТ ДЕЛ ОД ПАЗАРОТ

  spot_img
  Се санираат штетите во затворениот зелен пазар кои настанаа поради пожарот кој избувна во соседниот угостителски објект.
  📌 Се изврши чистење на целиот шут од страна на вработените во пазар, кој настана како последица од пожарот.
  📌 Се изврши целосна дезинфекција на просторот.
  📌Сопственикот на опожарениот објект, Агрон Речи ни излезе во пресрет со ангажирање на екипа која изврши санирање на зачадените зидови, молерисување и длетување, а донираше и нова влезна врата за објектот.
  📌 Се врши реконстукција на фасадата на зградата, за што е ангажирана екипа на АД Илинден.
  Очекуваме во најскоро време Затворениот зелен пазар повторо да се стави во функција и работата на пазарџиите да продолжи непречено да се одвива.
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img