More

    TAG

    ВО ТЕК Е САНАЦИЈА НА ОПОЖАРЕНИОТ ДЕЛ ОД ПАЗАРОТ

    ВО ТЕК Е САНАЦИЈА НА ОПОЖАРЕНИОТ ДЕЛ ОД ПАЗАРОТ

    Се санираат штетите во затворениот зелен пазар кои настанаа поради пожарот кој избувна во соседниот угостителски објект. Се изврши чистење на целиот шут од...

    Latest news