More

  (Видео) Рафаел Надал го копира Ѓоковиќ ,отворил ресторан ала Ноле!!

  spot_img

  Рафаел Надал по стапките на Новак Ѓоковиќ и тој отвара ресторан под името “Rolan Garos” во својата академија во Манакор.Доколку се суди според рекламата,менито на ресторанот е направено востилот здрава и вкусна храна, но и ресторанот да биде пристапен за народот.

  Надал се одлучил на ваков чекор,кпирајки го Новак Ѓоковиќкој отвори неколку ресторани од кој најпознати му се во Монако и во Београд.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img