More

  Убедлива победа на ВМРО ДПМНЕ во Охрид

  spot_img

  ВМРО ДПМНЕ Охрид со огномет ја слави победата во Охрид. Изненадува фактот дека од осамостојувањето на Македонија, СДСМ на ниту еден изборен циклус не доживеал ваков дебакл, со освоени 5 900 гласови.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img