More

  Три возила во верижен судир, градот успорен

  spot_img

  Верижен судир од три возила на надвозникот во населбата „Даме Груев“ утринава предизвика редици од авотомобили и ги успори граѓаните кои итаа на работа накај центарот на Скопје. На местото на настанот имаа полиција која напоредно го регулира сообраќајот, оти едната лента е затворена.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img