More

  Тело пронајдено во Нови Сад, осомничениот за убиството сам се пријавил во полиција

  spot_img

  Полицијата го пронашла телото зад Хигиенскиот завод во Нови Сад, по пријавувањето на убиството.

  Како што му кажале на Н1, мажот дошол во полиција и пријавил дека убил некого со нож во близина на Институтот.

  После тоа, полицијата излегла на терен и го пронашла телото на непознато лице.

  Како што ни велат, осомничениот дека го извршил убиството е во полиција.

  Истрагата е во тек.

  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img
  spot_img